Browse By

Advertising

Празници се ближат…. Најубавите Божиќни реклами

Кој ако не Coca Cola ќе ни ги најави Божиќните и новогидишни празници. Дефинитивно ниту една компанија нема поубаво смислени реклами за Божиќните празници од Coca Cola, секоја година уживаме во нивната прекрана приказна, насмевнати луѓе и нормално прекрасниот Дедо Мраз кој секогаш е дарежлив на рекламите и на сите им подарува Coca Cola.