December 6, 2019

Булевар

На вистинското место

Првата брачна ноќ младоженецот не знаел што да прави: Го смирувала, го водела, му покажала, а потоа…

Жена о д Саудиска Арабија, забележала дека нејзиниот маж од Кувајт е збунет и не знае што треба да работи кога отишле во кревет.

Младоженецот се развел од жената само два дена после нивното венчавање, откако таа, по негови зборови, се однесувала непристојно. Имено младата му покажала “што треба да работи” на меден месец

“Таа го смирувала и го водела. Другиот ден, младоженецот се развел и одлетал за Кувајт, сметајќи дека неговата жена била непристојна”, пишува саудискиот дневник Сада.

Нејзиното семејство има намера да го тужат младоженецот, сметаат дека ја навредил нивната ќерка.

%d bloggers like this: