August 19, 2019

Булевар

На вистинското место

Македонско искуство: Работа на брод

Момче од Скопје кое речиси секоја сезона работи на брод и поминува по 6 месеци во најлуксузните крузери кои крстарат по светот, по неверојатни егзотични места направи свое видео кое е објавено на youtube. Момчето работи како фотограф па направило компилација од фотографии и видеа, но и опшишува со текст каква е работата на брод. Многу млади се одлучуваат на овој чекор па погледнете за какво искуство се работи.

%d bloggers like this: