„Брзата помош“ со нова услуга на овие жештини (Видео)
February 18, 2020

Булевар

На вистинското место

„Брзата помош“ со нова услуга на овие жештини (Видео)

Дефинитивно хит видео оваа е реткост но на овие жештини се е возможно посебно ваква брза помош оние луѓе кои коперацијата им е втор дом ова е брза помош што дефинитивно им е потребна. Но не само на тие луѓе секако и на оние кои се големи обожаватели на ладно пиво на овие 40 степени :

%d bloggers like this: