October 22, 2019

Булевар

На вистинското место

Бугарките се на врвот во светот, дури топ 10 во сексуални услуги

Ова статија е врвот во новинарството. Бугарките се на врвот во светот, дури топ 10 во сексуални услуги. Како што пишува новинарите ова истражување било извршено од другата страна на океанот односно Американците и одговорот им бил следен : Дамите од Барбадос, Колумбијки, Англичанки, Австралијанки, Бразилки и на крајот Филипинки како број еден . Во оваа листа се нашле и Бугарките ако оваа информација ви беше тотално небитна имајте убава вечер, успешно ви потрошивме 2 минути од вашето време.

%d bloggers like this: