fbpx
(ВИДЕО) ЧУДО ПРЕД ВЕЛИГДЕН – Во Колумбија „ликот на Исус се појавил на дрво“: Луѓе го напуштале карантинот за да го видат чудото

(ВИДЕО) ЧУДО ПРЕД ВЕЛИГДЕН – Во Колумбија „ликот на Исус се појавил на дрво“: Луѓе го напуштале карантинот за да го видат чудото

„Група луѓе се собра овде за да го видат она за што веруваат дека е ликот на Исус. Се чини дека заборавија на коронавирусот и гледаа само во дрвото“
Голем број верници ја прекршиле одредбата за карантин во Колумбија за да го видат како што тврдат „ликот на Исус“ на едно стебло.
„Ликот на Исус“ е приметен во неделата на едно дрво во градот Магангуе во Колумбија чии раширени гранки навистина потсетуваат на распнатото тело на Исус а на стеблото може да се види и облик кој наликува на неговото лице.

Фотографиите кои доаѓаат од таму, прикажуваат верници собрани во голем број за да го видат од блиску ова „чудо“ и да се фотографираат и да се помолат.
Ситуацијата ја опишал и новинарот Рафаел Родригез кој присуствувал на настанот.
„Група луѓе се собра овде за да го видат она за што веруваат дека е ликот на Исус. Се чини дека заборавија на коронавирусот и гледаа само во дрвото“, рекол тој.

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: