fbpx
Хуман гест! Компанија ќе дели бесплатни заштитни маски за жителите

Хуман гест! Компанија ќе дели бесплатни заштитни маски за жителите

Компанијата “Агро Рајчин” од Кривогаштани ги информира жителите дека бесплатно ќе поделат заштитни маски како превентива од коронавирусот.

“Поради потребата за превентивни средства за заштита од моменталната состојба со коронавирусот, Агро Рајчин од 16.03.2020 (Понеделник) ќе ги подели (БЕСПЛАТНО) маските за заштита што ги има на залиха во земјоделската аптека во Кривогаштани. Маските ќе бидат изложени на влезот на аптеката каде што ќе може да се послужите. Ве молиме бидете солидарни и земете само колку што ви е потребно! Ви благодариме”, напишаа од фирмата “Агро Рајчин” од Кривогаштани.

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: