fbpx
„Кој нема финансиски средства нека ме исконтактира, ќе му подарам по 25 кг брашно на секој“

„Кој нема финансиски средства нека ме исконтактира, ќе му подарам по 25 кг брашно на секој“

Амет Фејзула до Шило Магазин: Драги мои со оглед на ситуцаијата што ја зафати нашата држава со коронавирусот, знам дека има семејства кои немаат доволно финанскиски средства, па сакам да им подарам на сите по 25кг брашно, имам доволно бидеќи сум сопственик на своја мелница.

Сите зинтересирани нека пишат на мојот профил со почит Амет, вели тој за Шило Магазин.

Овој гест на Фејзула е гест за поздрав и почит од сите нас. Сите треба да бидеме на ниво на задачата, а таа е едноставна, седете дома, почитувајте ги препораките и помагајте си едни на други колку што можете.

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: