fbpx
Симона има 4 годинки и е потребна помош! Да помогнеме!

Симона има 4 годинки и е потребна помош! Да помогнеме!

На Симона и е потребна итна помош! Симона Хаџи Тошев е од Штип, има 4 години и дијагностицирана и е Leucosis acuta non lymphoblastic, акутна нелимгобластна леукемија. Средствата се потребни за лекување во странство.
Примач
Симона Хаџи Тошев
Транс- за донации 270-7000448932.95
Халкабанк АД Скопје

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: