fbpx
Уште еден наш сограѓанин моли за помош, да помогнеме

Уште еден наш сограѓанин моли за помош, да помогнеме

Секојдневно наши сограѓани упатуваат повик за помош поради здравствени проблеми.

Текстот кој ќе го прочитате подолу, со сигурност ќе предизвика емоции кај вас и ќе ве предизвика да донирате.

Сите потребни податоци за донација, вклучувајќи ги и мобилните оператори, се наведени во текстот.

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: