fbpx
Партија тенис меѓу прозорци: Вака се разбива досадата во карантин (ВИДЕО)

Партија тенис меѓу прозорци: Вака се разбива досадата во карантин (ВИДЕО)

Начинот на кој Италијанците остануваат со позитивен и спортски дух и во време на карантин е повеќе од воодушевувачки. Видетото кое се појави на интернет, брзо стана вирално и се најде на официјалниот АТП профил на Твитер.

Двајца мажи одлучија да заиграат тенис и тоа на прозорците на зградата во која се сместени во карантин.

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: