fbpx
„Кучињата ги трујат со отровен воздух“

„Кучињата ги трујат со отровен воздух“

Твитер и Фејсбук преполни со коментари со проблемот кој сите не загрижува деновиве, а тоа се штетните честички во воздухот, во Скопје и останати градови во Македонија.  Станува збор за сериозен проблем за кој доколку не се превземе нешто во брзо време сите од нас ќе ги почувствуваат последиците од штетноста.

Може да ги погледнете реакциите од социјалните мрежи:

Related Articles

%d bloggers like this: