fbpx
Пред овој македонски бог на науката се поклонуваат сите масони

Пред овој македонски бог на науката се поклонуваат сите масони

Кога се работи за коментари деновиве видовме секакви бисери, и не ги обвинуваме карантинот си го прави своето. Ама оваа е поразлична анализа вреди злато дефинитивно проследете ја особено делот каде човекот доколку се бунтува што се случува. Но и ова фантазија кој знае може во иднина и ова ќе се случи:

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: