fbpx
Велешанец стана милионер – освои 1.617.237 денари

Велешанец стана милионер – освои 1.617.237 денари

Велешанецот Штерјовски Гордан ја освои фантастичната добивка Милионер Џек Пот, вредна 1.617.237 денари. Среќната добивка е освоена на 10.101.2019 во Спорт Лајф Трејд во Велес. Гордан пред неколку дена се вратил во татковината, па ова е дополнително убава причина за славење во неговото семејство.

Во просториите на Државна видеолотарија, ни раскажа дека работи на брод, па затоа и многу се израдувал кога заедно со можноста да се забавува на видеолотариските терминали, му се случило среќното и добитно изненадување.

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: