fbpx
Внимавајте на овие инстаграм акаунти: Ги следат сите деца во Скопје и ги објавуваат !

Внимавајте на овие инстаграм акаунти: Ги следат сите деца во Скопје и ги објавуваат !

Обавезно репортирајте ги сепак се работи за голема работа која може да предизвика голем непосакуван проблем посебно околу делот на нарушвање на приватност сепак ова не е мала работа. Браво за екипата на Слободен печат кои го пронајдоа овој акаунт но има и многу други:

Дечки… Ова од скоро го најдов и е сериозно нарушување на приватност… Немам зборови колку е болно и страшно. Секој има пристап до сечив профил бидејќи луѓево ги тагнуваат… И тоа што е најстрашно е дека се работи за млади девојки и момчиња“ ⛔️ Туку што ни беше споделен профилов @_spotted_skopje_ ! (Благодариме @svidovski!!!!!) Што се случува тука? Очигледно, БЕЗ ДОЗВОЛА се фотографираат (претежно) малолетни лица и се бара нивниот идентитет *анонинмно*! Дечки, ова е СЕРИОЗНО нарушување на приватноста, кое може да има УШТЕ ПОСЕРИОЗНИ последици!!! Апелираме до нашите следачи (прво вие кои го следите профилов ДА ГО ОТСЛЕДИТЕ) да стиснете Report на профилов!!! @_spotted_skopje_ АПЕЛИРАМЕ да го ИЗБРИШЕТЕ профилот, ние секако ќе ве пријавиме!!!!

 

View this post on Instagram

 

⚡️ „Дечки… Ова од скоро го најдов и е сериозно нарушување на приватност… Немам зборови колку е болно и страшно. Секој има пристап до сечив профил бидејќи луѓево ги тагнуваат… И тоа што е најстрашно е дека се работи за млади девојки и момчиња“ ⛔️ Туку што ни беше споделен профилов @_spotted_skopje_ ! (Благодариме @svidovski!!!!!) Што се случува тука? Очигледно, БЕЗ ДОЗВОЛА се фотографираат (претежно) малолетни лица и се бара нивниот идентитет *анонинмно*! Дечки, ова е СЕРИОЗНО нарушување на приватноста, кое може да има УШТЕ ПОСЕРИОЗНИ последици!!! Апелираме до нашите следачи (прво вие кои го следите профилов ДА ГО ОТСЛЕДИТЕ) да стиснете Report на профилов!!! @_spotted_skopje_ АПЕЛИРАМЕ да го ИЗБРИШЕТЕ профилот, ние секако ќе ве пријавиме!!!!

A post shared by СП. (@slobodenpecat) on

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: