fbpx
Македонски пранкер ги измами властите (Видео)

Македонски пранкер ги измами властите (Видео)

Ритко познат јутјубер од Битола ги измами властите во неговиот втор пранк каде што се претстави дека е од екипата кои прават дезинфекција низ градот па така и они го објавија истиот како да работел заедно со нив. Не му беше потребно многу само една маска и пумпица погледнете :

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: