fbpx
Најново од македонската pап сцена, љубовна песна на која се кpшаат женските срца : Вечерва се препадна

Најново од македонската pап сцена, љубовна песна на која се кpшаат женските срца : Вечерва се препадна

Веројатно сакаше да каже прОпадна, затоа што прЕпадна не е ни збор, ама не е важно, важно е да се изрази љубовта преку рапот!

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: