fbpx
Наставникот Лазе им испратил папка со материјал на неговите ученици, во папката на секое дете имало и чоколадо

Наставникот Лазе им испратил папка со материјал на неговите ученици, во папката на секое дете имало и чоколадо

Родители до редакцијата на Струмица Денес:

Здраво Струмица Денес, сакаме да внесеме и малку светлина во цела оваа ситуација и да ви кажам за еден прекрасен гест од страна на еден наставник сега во оваа вонредна ситуација кога училиштата се затворени, а ние родителите заедно со децата следиме настава онлајн настава, пишуваме, вежбаме и плус нашиот наставник Лазе Тенеџиков изработува материјали и ги доставува до децата од одделението, со цел повеќе да вежбаат.

Целосната вест прочитајте ја тука – Струмица денес

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: