fbpx
Незгода во Битола за која сите се чудат како??

Незгода во Битола за која сите се чудат како??

Како и да анализирате нема никаква логика но ова е ремек дело секоја чест. Многумина со креативни одговори велат „Ја фрлил колата низ прозор“, „Поставена е за изложба се работи за маркетинг“ и ред други коментари кои ќе ги направат денот посмешен но мистеријата останува :

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: