fbpx
Отиде жртва, ама ја победи Короната, разрешен Реисот на ИВЗ

Отиде жртва, ама ја победи Короната, разрешен Реисот на ИВЗ

По итната постапка за смена со 2/3 мнозинство од муфтиите на ИВЗ донесена е одлука за разрешување на Реисот Реџепи од функцијата.

До подготвување на нови избори, вршител на должноста ќе биде гостиварскиот муфтија.

Одлуката стапува на сила од денеска.

Реисот Сулејман Реџепи пред Три дена прогласи победа против корона вирусот откако предходно се ожени со 50 години помлада невеста

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: