fbpx
Полициски час или „жмурка“? (Видео)

Полициски час или „жмурка“? (Видео)

Ако се прашувате како се одвива полицискиот час па еве видео повеќе наликува на жмурка но сепак припадниците на полицијата знаат и самите колку работа ке имаат вечерва. Мора да се стави ред и да се сфатат работите по сериозно а овие брканице се начин како да се справат со луѓето.

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: