fbpx
Цитати од Игор Џамбазов кои ќе ви го разубават денот

Цитати од Игор Џамбазов кои ќе ви го разубават денот

Сите знаеме како почнува неделата и понеделник е меѓу најомразените денови но сепак убаво е да останеме позитивни и така да ја почнеме оваа недела .
Игор Џамбазов досега објави три книги: „Гол човек“, „Прирачник за антиантиалкохоличари“ и „Приказни од Мјаукедонија“, а преживеа и многу повеќе од раскажаното во нив. Имаше впечатливи приказни со кои го привлече вниманието на јавноста. Некои од нив се уште кружат на социјалните мрежи.
На една од фан групите на Игор Џамбазов ги пронајдовме овие монтажи на фотографии со цитати. Едни ќе ве потресат и ќе се пронајдете во нив, а други ќе ве насмеат до солзи. Навистина кажани од Игор или не, овие цитати вредат да бидат прочитани :

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: