fbpx
Ослободил околу 200 станари од кирија: „Не е важно колку ќе загубам, поважно е здравјето на луѓето“

Ослободил околу 200 станари од кирија: „Не е важно колку ќе загубам, поважно е здравјето на луѓето“

Закуподавач од Бруклин најавил дека поради пандемијата на коронавирусот ќе се откаже од закупнината на сите свои потстанари, а станува збор за околу 200 лица.

„Поради недамнешната пандемија на коронавирусот, која влијае на сите нас, ве ослободувам од закупнината за април“, напишал тој.

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: