fbpx
ВИДЕО: Среќата на ова дете и вас ќе ви го разубави денот

ВИДЕО: Среќата на ова дете и вас ќе ви го разубави денот

Така ова мало момче за прв пат во животот отиде да гледа трки и не можеше да ја сокрие огромната возбуда.

Неговата реакција и вас ќе ви го разубави денот.

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: