fbpx
„Џабе е се, пусто македонче ќе излезе попаметно“

„Џабе е се, пусто македонче ќе излезе попаметно“

Убаво викаат старите кој нема во главата има на друго место, ама тоа не ги засега скопјани или кои и да се на сликиве. „види го времево што е убаво“ „ајде на пиво убаво време“ „Ај да се видиме не сме се виделе“ луѓе седете дома! Па не ве ли засега дека дневно умираат по 1000 луѓе опасно е како да ви се објасни што треба човек „да ве натепа“ да седите дома? Безобразно е, браво на сите оние кој имаат совест и се дома посебно младите.


На иснтаграм забележавме тон стари слики браво за акцијата на младите ете некоја занимација а вие сите што шетате по паркови па уште со деца млади што ви е оправдувањето ? „Не се седи дома“ вие си знаете штета е што сме пред најголемиот тест како нација и паѓаме на сите прашање не сме одговорни и тоа е кратко и јасно .

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: