fbpx
„Во денешниве 8 починати лица од вирусот е и баба ми“

„Во денешниве 8 починати лица од вирусот е и баба ми“

Во денешниве 8 починати лица (5 од Скопје) е и баба ми. И да, имам право да ги отерам у пм сите таму, затоа што жената од блак мозочен удар, вратена дома, па пак во болница, каде што таму закачува корона и притоа после само една недела починува. Пак ќе речам, мамето ваше!

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: