fbpx
„Заразени сме јас и сопругата децата ги немаме видено 15 дена: Како не ви е срам да не плукате“

„Заразени сме јас и сопругата децата ги немаме видено 15 дена: Како не ви е срам да не плукате“

„Јас сум медицинар кој чесно си ја работеше својата работа. И сопругата и јас сме заразени. За среќа млади сме и здрави, немаме тешки симптоми“ вели Алмир за „Блиц“.

Тој притоа додава дека тој и сопругата се разделени, се наоѓаат во две различни болници и дека своите деца ги немаат видено 15 дена.

„Семејството го гледам преку видео линк. Ве молам да сфатите дека ние ја немаме измислено заразата. Ми пречат коментарите на Фејсбук и односот кон нас како да ние сме го измислиле корона вирусот, како сè да почна од нас, како да сме сакале самите да се заразиме, па и други да заразиме. Ние само си ја работевме нашата работа“

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: