fbpx
Вистински херои постојат, доказ за тоа е оваа медицинска сестра

Вистински херои постојат, доказ за тоа е оваа медицинска сестра

Ова е сестра Маја. И додека кафаните се полни со кичерај и плесачици опнати на маса славејќи 8 март, сестра Маја вчера ја помина вечерта во изолација на Клиниката за инфективни болести, грижејќи се за пациентите со корона вирус.

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: