Browse By

Advertising

Category Archives: Видео

Навивач го погоди Ѓоковиќ со топка во глава, ова е неговата реакција(видео)

Интересен момент при контактот на Новак Ѓоковиќ со фановите на турнирот во Индијан Велс. Не секогаш давањето автограми оди според плановите. Откако тој го совлада Бјорн Фратанџело од Америка со 2-0 во сетови, односно 7-6 и 6-2 делеше автограми на големи тенсиски топки кои фановите

Како успеа оваа да ја крене цела вреќа , нека ја носи (видео)

Сигурносните камери се направени и измислени со цел да се заштитат сопствениците од кражби и несакани ситуации. Сепак постојат луѓе кои и покрај нив преземаат активности од кои сопствениците се бранат, односно тие ,,крадат‘‘. Во ова видео е прикажано како едни жени доаѓаат во дуќанот

Прекрасно иновативен, жежок танц (видео)

Танцот односно играта е еден од начините нив времето , а и денеска кога со своето играње го привлекуваме и даваме знаци на привлекување кон оној кој ни се допаѓа. Па така низ годините се развиле движења кои го земаат здивот, а и ги привлекуваат

Девојката го изненади како никогаш до сега (видео)

На нет се појавуваат разно разни видеа(местенки) каде девојката или дечкото си прават шеги еден на друг. Понекогаш тие шеги навистина не смеат , а понекогаш се ,,непријатни за гледање‘‘. Но сепак ова е еден моден тренд кој зафаќа се поголем замав. Ова тие го

За сите домаќинки, како најлесно да ја исчистите фурната! (видео)

Чистењето е една од многуте секојдневни работи кои ги извршува жената во својот дом. На некои работи треба да се посвети поголемо внимание и дополнителен труд како на пример чистењето на масни и закоравени површини. Многу значајно е да се знае полесниот и поефикасниот начин

Прекрасно дизајнирана кола во Мексико остава без здив (видео)

Има голем број на спортски автомобили кои го земаат здивот кога ќе поминат покрај нас на улица. Оваа девојка е една од малкуте кои можат да си дозволат да возат макар и на кратко уникатни спортски автомобили. Таа оди по целиот свет и прави видеа

Извини погрешна врата (видео)

Сите жени очекуваат на денот на жената да бидат изненадени и посетени од некој кон кого чувствуваат некои симпатии. Да се помине време со некој што ти значи дава чувство на живот и среќа. Па така на ова видео можеме да видиме како една девојка

Да ја освежи малку(видео)

Кога излегуваме секогаш сакаме да бидеме спремни. Под тоа се подразбираме да се избањаме, облечеме чиста и средена гардероба, ставиме мирис и уште голем број на активности ,за да изгледаме убаво и привлечно. Но сепак секогаш мислиме дека тоа не е доволно и треба повеќе.

Во гужва е па реши додека чека семафор да ги бричи нозете (видео)

Живееме во едно динамично и брзо време. Во текот на денот имаме толку многу активности што не можеме на сите да обрнеме доволно внимание и време. Поради тоа некогаш преземаме чекори со кои би го надополниле времето за да можеме да стигнеме да направиме се.

Идеа за подарок на празникот на жената(видео)

Кога доаѓа денот на жената осми Март тогаш главниот фокус е ставен на неа, односно целото внимание мажот тој ден треба а го посвети на неа. Нормално и сите денови во годината треба да ги посветуваме , да и обрнуваме внимание, да ја почитуваме, но