Browse By

Advertising

Category Archives: Луда Работа

Богат Саудиец ја врзал слугинката за дрво затоа што направила грешка

Слугинката на едно богато семејство во Ријад била врзана за дрво затоа што го оставила мебелот на сонце, објави „Дејли мејл”. Дваесет и шестгодишната Филипинка Ловли Акоста Баруло неколку месеци работела за ова семејство во Ријад, главниот град на Саудиска Арабија. Но, еден ден направила