Browse By

Advertising

Category Archives: Регион

Извод ќе се вади во градот каде што живеете, а не каде што сте родени

Владата на вчерашната седница ја усвои информацијата за електронско поврзување на 76 матични подрачја со електронскиот матичен регистар на Управа за водење на матични книги. Од воспоставувањето на електронскиот матичен регистар до сега направено е електронско поврзување на 82 матични подрачја и на тој начин

Ќе се изненадите од листата на гости за свадба на Саша Ковачевиќ

Популарниот пеач Саша Ковачевиќ до скоро не сакаше ни да ја спомне свадбата, а камоли да даде некои детали за тоа како ќе изгледа. Тој уште не го наведе датумот, но со оглед на тоа дека е во сериозна врска, веруваме дека наскоро ќе биде.

Се уште се трага по младиот Италијанец, ова е една од најголемите акции на Фејсбук

Со повеќе од 4000 споделувања и многу коментари на луѓе кои сакаат да и помогнат на оваа мајка да си ги пронајде синот кој е веќе 24 часа исчезнат, можеби е една од најголемите акции во Македонија. Сите со свои идеи пробуваат да го дознаат