fbpx
  • March 31, 2020

Поучна приказна: „Можеме да излеземе од најдлабоките бунари, само ако не се откажеме“

ЗА УБАВ ДЕН НА СИТЕ МНОГУ ПОУЧНА ПРИКАЗНА😆Еден ден магарето на еден фармер паднало во бунар. Животното жално викало со…
  • March 22, 2020

Сашко Коцев во изолација: Водам „Тортијада“ и „Вешта жена“

Сашко Коцев вели дека во периодот на изолација поради коронавирусот, по дома не му фали ништо. „Имам личен стилист, Јоана“,…
  • March 16, 2020

Партија тенис меѓу прозорци: Вака се разбива досадата во карантин (ВИДЕО)

Начинот на кој Италијанците остануваат со позитивен и спортски дух и во време на карантин е повеќе од воодушевувачки. Видетото…
  • March 11, 2020

Се обидов да ја отворам влезната врата со ЛАКТОТ. Не оди. Едно е да киваш во лакт, а друго е со него да отвораш тешка врата.

Бев во дуќан по храна. Дојдов дома, ги оставив торбите на маса, отидов до купатилото. Ги миев рацете 20 секунди…
  • January 18, 2020

Јапонците одлучија: Спиење на работа – ЗАДОЛЖИТЕЛНО

Јапонските работодавци одлучија спиењето на работното место да стане дел од работните одговорности на секој вработен. Тоа не се мисли…
  • January 15, 2020

Девојка игра oро сред улица, а во багажник – хармоникаш: Вака изгледа една луда забава во Србија

Ноќните излегувања често завршуваат со луди и незаборавни ситуации, а уште подобро е кога некој ќе ги овековечи со снимка,…
  • December 6, 2019

БМВ го претстави новиот модел за Балканци: Не се отвараат прозорите додека радиото е пуштено

За Балканците ова е реформа што ќе го намали „курчењето“ низ град со тоа ќе опадне групата на луѓе кои…
  • October 30, 2019

Не бегаат младите за да печалат пари, туку…

Млад, здрав, прав, умен, избегал во странство за да печали пари? И да. Ама и не. – Бега од нашите…
  • October 25, 2019

Гест за поздравување: Ресенски мотел дел од своите приходи секој месец ќе ги донира во хуманитарни цели

Се сеќавате ли на мотелот кој минатата зима за време на снежните денови кога патиштата беа завеани им понуди бесплатно…
  • October 22, 2019

Професор на студенти им направил кафе, па им одржал лекција која ќе ја паметат цел живот

Група бивши студенти, навистина успешни во своите кариери се собрале заедно да го посетат нивниот универзитетски професор. Разговорот многу бргу…