August 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Тест на Електрична цигара, ова се ефектите (ВИДЕО)

Во јавноста постои една многу голема дилема дали електричните цигари се штетни или не. Се разбира дека се штетни, но нивниот ефект е многу помал од обичните цигари. Познат влогер направил истражување кое ги тестира електричните цигари. На ова видео ќе видите што им се случува на вашите бели дробови после испушена електронска цигара.

%d bloggers like this: