Како се постапува со вистинските сељачана - ВИДЕО
February 18, 2020

Булевар

На вистинското место

Како се постапува со вистинските сељачана – ВИДЕО

Момче од луксузен автомобил го фрла неговиот отпад додека еден вреден работник ја чисти улицата. Вредниот работник чека неколтурното момче да ги исфрли непотребните работи за да може да ги помете и да ја остави улицата чиста. Но во тој момент доаѓа вистински фраер кој знае како да се однесува со тие кој немаат никаква основна култура.

%d bloggers like this: