September 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Се насмеавте денес? Ловџиски виц на Тони Михајловски

Еден од најдобрите македонски актери во моментов Тони Михајловски познат е и по неговата смисла за хумор, поготово со неговиот кумановски дијалект и вицовите стануваат уште поинтересни. Денес одлучивме да ви го споделиме ловџискиот виц. Ловџиите и рибарите секогаш сакаат да се пофалат дека уловиле нешто повеќе од тоа што е реално, овој виц е посветен на фалбаџиите.

%d bloggers like this: