January 19, 2020

Булевар

На вистинското место

Да бидеме хумани: Сите деца сега бараат пакетчиња, а Нина има една желба – да застане на нозе

Уште само 5% фалат oд потребната сума за да ја исполниме желбата на Нина.Како и секое дете и Нина се радува на пакетче и Дедо Мраз… Но овој пат Нина има една желба – да може да застане на нозе. За да и се исполни оваа желба потребни сме сите заедно да и ја исполниме.

Наместо пакетче за Нина, да донираме 100 денари на отворените броеви за донации.

Нина треба да замине на операција во САД која чини 65000 долари. До сега е собрано 95% од потребната сума, недостигаат уште 5% од оваа сума. Уште само 5%!!!

Во новата Година да застане на нозе и да се радува и игра заедно со сите деца.

%d bloggers like this: