January 22, 2020

Булевар

На вистинското место

Дали на жителите од Аеродром воздух ќе им се носи со хеликоптер?

Дефинитивно Фото на денот но еве едно прашање ?
Сакам да прашам дали на жителите од Аеродром, позади т.н тобако 2, воздух ќе им се носи со хеликоптер, а ветер ќе се симулира преку специјална апликација?

%d bloggers like this: