October 22, 2019

Булевар

На вистинското место

Дебата на деценијата – ВИДЕО

После оваа дебата мислам дека се е веќе клише. Едноставно во ТВ дуел кога ќе се судрат титаните долго време ќе треба некоја нова генерација за да го надмине ова. Погледнете ја дебатата на двата лидери од ромските партии г. Шабан Салиу и г. Амди Бајрам. Едноставно ќе кажеме врвот не пробиен, до следното соочување.

%d bloggers like this: