September 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Дедото си нашол работа од соништата, да помага на натпреварот за бикини и се гледа дека си работи со голема љубов

Секоја прилика ја користи да ги погали девојките. Некој го забележа стариот волк и го снимаше цело време. Овој дедо дефиниитивно е генијалец конечно си најде работа на тие години во која може да ужива. Секој би сакал да биде како овој дедо , повеќе се пронаѓа кај овие млади дами и ужива во работата:

%d bloggers like this: