January 21, 2020

Булевар

На вистинското место

Девојка игра oро сред улица, а во багажник – хармоникаш: Вака изгледа една луда забава во Србија

Ноќните излегувања често завршуваат со луди и незаборавни ситуации, а уште подобро е кога некој ќе ги овековечи со снимка, како што е случај со овие весели девојки и нивното “озвучување” во багажникот.

Имено, на Јутјуб се појави снимка на која се гледаат четири девојки во џип со швајцарски регистарски таблички. Во еден момент, возилото запрело на семафорот, судејќи по видеото, во Нов Белград, а потоа се гледа како една русокоса излегува од автомобилот и започнува да игра оро.

%d bloggers like this: