January 19, 2020

Булевар

На вистинското место

Девојката сака да научи да игра на шипка, а ова ѝ е еден од првите и последните обиди

Девојката сака да научи да игра на шипка, а ова ѝ е еден од првите и последните обиди дефинитивно после ова видео не би се нафатила да учи или пак да проба да игра на шипка.Многу мислат дека е лесно да се игра но затоа постојат професионалци кои го прават ова да изгледа лесно :

%d bloggers like this: