September 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Нив баш не им многу ладно (ВИДЕО)

Додека сите сме некако стуткани по дома, пред камин, парно или некоја греалнка и гледаме некоја серија или читаме нешто интересно на итнернет оваа девојка не е баш како нас. На youtube најдовме едно неверојатно видео на овие студени температури таа во еден од скијачките центри буквално по бикини борда, дали се работи за супер девојка или нешто друго погледнете.

%d bloggers like this: