November 11, 2019

Булевар

На вистинското место

Ди-Џејот не им ја пушти саканата песна па настана општа теп*чка меѓу сватовите!(видео)

Ди-Џејот се обиде да им угоди на сите, но секоја страна тврдела дека другите танцувале многу повеќе и добиваат повеќе од нивната музика на репертоарот. Расправијата се разви во ,,физички судир, што резултираше со масовни тепања, пластични столици и други предмети, но немаше сериозни повреди‘‘.
Неименуваните младенци се засолниле во автомобил и го напуштиле местото со што ја избегнале хаотичната ситуација. Полицијата, која беше викната по телефон, едвај ги оддели двете страни, но на крајот никој не беше уапсен, бидејќи никој не сакаше никого да обвини пред полицијата.

%d bloggers like this: