October 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Дилериум на плоштадот во Скопје! ЕЧИ ВАРДАРЕ ШАМПИОНЕ!!!

Гордоста на Македонија пак ја израдува нацијата. Вардар е европски првак во ракомет и тоа во година во која имаше милион проблеми и никој тоа од него не го очекуваше. Во финалето во Келн, вардарци го совладаа вечниот губитник на финалиња Веспрем со 27-24 (16-11) и вторпат се е европски шампиони.

%d bloggers like this: