June 20, 2019

Булевар

На вистинското место

Урнебесно ВИДЕО: Слушнете каква понуда доби овој DJ

Вистински хит на социјалните мрежи, клипче објавено од Шиљо Магазин. Дечко се јавува на DJ бара го прашува каква музика има, што пушта, се договараат за на баба му 40 дена. На почетокот се оди како што треба но погледнете на крајот како привршува овој разговор. Погледнете го видеото со разговорот подолу и насмејте се денес.

%d bloggers like this: