October 22, 2019

Булевар

На вистинското место

Другар ти си го „ јадел стапот “, готов си (Фото на денот)

Кога ќе те фати на дело

Кога девојка ти ќе ти дојде со испринтани разговори од месинџер, знаеш дека ептен си ја зезнал работата. Ова е дефинитивно слика на денот сликана во некоја друга држава но сликата стана трендинг низ цел интернет . Некој пишуваа во стилот „Рест ин пис“ во стилот дека готово е ти другар си ја зезнал ..

%d bloggers like this: