November 14, 2019

Булевар

На вистинското место

Дури 14 000 луѓе од балканот сакаат да берат мандарини со Кристина (ВИДЕО)

Бројот на оние кои сакаат да одат со неа на екскурзија по мандарини од 5 100 за само еден ден се зголеми на 14 000 . Над 3 900 Хрвати го потврдиле своето доаѓање на излетот на 5. и 6. октомври на берба на мандарини.

Само за еден час, бројот на заинтересирани е згоелмен за 5 000. Преку Фејсбук е органзиран излетот на Кристина Пенава , продавачка , која ја освои Хрватска и Балканот.

Екскурзијата се организира во Бестовје , на штандот каде што атрактивната Кристина продава мандарини. За одење на екскурзија се пријавиле и лица од соседните држави. Не е познато дали има прија

%d bloggers like this: