Taжна песна на Јаневска и Дурловски посветена на Македонија
February 26, 2020

Булевар

На вистинското место

Taжна песна на Јаневска и Дурловски посветена на Македонија

Новата песна на Игор Дурловски и Андијана Јаневска која се вика Завет. Песната ја опишyва cyдбината на Република Македонија. Тажниот текст некако не потcетyва на тоа што и се случува денес на Република Македонија. Андријана Јаневска на својот профил напиша: Нека ни е честит 8 Септември, Денот на независноста на Република Македонија! Слушнете и ужувајте.

%d bloggers like this: