September 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Е оваа девојка да си ја чуваш пријателе

Згодно момче снима видеа за својот влог во кој ги опишува женските како големи материјалист, дека се залетуваат по богати момчиња и повеќе им значат парите отколку човекот. Но оваа девојка му докажа дека не е секогаш така. Кога дојде неговиот претпоставен да му ја земе колата, таа сепак не го остави погледнете од видеото.

%d bloggers like this: