September 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Еден нормален ден во Скопје (Фото)

Да не се разбудиш во нашата прекрасна Македонија понекогаш сме премногу среќни што живееме тука зошто има вакви пациенти кои ќе ви го направат денот и ќе ве насмеат.Што ли се случува се прашувате ситуацијата е необјаснива едно е јасно некоја бензиска е оштетена со црево помалце, сешто има по интернетот али ова победникот:

%d bloggers like this: